dissabte, 17 de desembre del 2016

Marxa Nòrdica Solidària


Avui hem participat a la caminada en marxa nòrdica que ha organitzat NordicWalks de Sant Quirze del Vallès per recaptar diners per La Marató de TV3.
Hem sigut més d'un centenar de persones.
El recorregut molt bonic pels voltants de Sant Quirze.

A 2/4 de 10 ens hem reunit al Parc del Passeig del Colomer per inscriure'ns i tot seguit començar el recorregut.


Track d'aquest itinerari. Rodal de Sant Quirze.
Recorregut de 10 km aprox.
Desnivell positiu de 155 m
Hem trigat 2 hores parades a part.
Gràfica de la sortida:

dimecres, 7 de desembre del 2016

La Plana - Castell - Antist - Estavill - La Pobleta (Vall Fosca)


Sortim de La Pobla de Segur per la N-260 direcció Pont de Suert, a l'arribar a Senterada girem a la dreta i seguim la carretera L-503, passem La Pobleta i agafem el trencall de La Plana de Monrós, busquem aparcament i deixem el cotxe.

Seguim a peu per la carretera fins arribar altra cop a L-503 per l'altra sortida del poble, la travessem i seguim molt pocs metres la carretera que porta a Castell i a Antist.
Veiem les explicacions de la Mina Eureka i seguim el corriol, anem pujant tot anant llegint i mirant les instal·lacions de la mina.
Seguint el corriol ens porta fins a Castell, travessem el poble, ens arribem a la part alta on trobem el final de la carretera, la travessem i ens queda a la nostra dreta el camí que va a Obeix, agafem el de l'esquerra que fa pujada i segueix paral·lel a la carretera.
Hi ha marques grogues, seguint-les ens portarà fins a Antist, visitem el poble, tornem a l'entrada i seguim indicadors per anar a Estavill, seguim marques grogues fins a Estavill, travessem el poble pels carrerons i a la part baixa i al costat de la carretera hi ha l'indicador de La Pobleta de Bellveí, seguim el camí, les marques grogues i els pedrons. La baixada és més trencada perquè al fer la carretera van anar tallant el camí antic. Està ben senyalitzat i no hi ha pèrdua.
A l'arribar al Flamisell, anem cap a la dreta per trobar el pont per poder-lo travessar i per una pista tornem anar a buscar el camí per entrar a La Pobleta (antigament hi havia un pont i no calia fer aquesta volta.
Entrem al poble, el visitem i donem per acabat el nostre itinerari.


Track d'aquest itinerari. La Plana - Castell - Antist - Estavill - La Pobleta de Bellveí
Recorregut de 11,50 km
Desnivell acumulat de 442 m
Hem trigat 3 h 20 minuts. Parades a part.
Gràfica d'aquest itinerari: