dissabte, 14 de maig del 2016

Central de Capdella - Capdella - Centrel

Aproximació en cotxe:
Sortim de La Plana de Monrós (Vall Fosca) i seguim la carretera direcció Capdella, cap al fons de la vall, a l'arribar a la Central de Capdella anem cap a la nostra dreta i aparquem prop del museu ja que després tenim visita guiada.

Itinerari a peu:
Tornem altra vegada cap a la carretera i seguim direcció Capdella, al cap de pocs metres, a la nostra dreta, trobem indicador de camins per anar cap a Capdella, el seguim.
Cal anar seguint indicadors, està tot ben marcat, a l'arribar a l'encreuament marca dos itineraris agafem el que posa Capdella pel canal xic, el del forat de la guineu el farem de baixada, anem pujant i seguint indicadors.

A l'arribar a la carretera anem cap a l'esquerra per anar al mirador i a l'església romànica de Capdella.

Retorn:
Tornem per la carretera on hem vingut, deixem a la nostra dreta el camí del canal xic i seguim uns metres més la carretera, prop trobem el trencall de la Central pel forat de la guineu.
Aquest camí primer baixa una mica però després va pujant fins arribar a les canonades d'aigua que van de la cambra d'aigua fins a la central.
Baixa ràpidament fent ziga-zagues fins a trobar el trencall dels dos camins que hem trobat a la pujada. Desfem el camí i arribem a l'inici de l'itinerari.

Ara visita guiada a la Central Hidroelèctrica de Cabdella.


Track d'aquest itinerari. Central de Capdella - Capdella - Central de Capdella.
Hem fet 4,5, km aprox.
Durada 1h 45 min. Parades a part.
Ascens acumulat 216 metres.
Gràfica de la sortida:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada