diumenge, 10 de novembre del 2013

Puig Vicenç

Aproximació en cotxe:
Anem des de Molins de Rei direcció Vallirana per la N-340 i la B-24.
Entrem a Vallirana, anem cap al centre de la població, aviat trobem un indicador a la nostra esquerra del Centre Caní i la urbanització La Selva Negra, hi anem.
Al final del carrer Argentina aparquem.

Itinerari a peu:
Al final del carrer surt una pista de terra amb indicació ermita de Sant Silveste, seguim la pista fins a una esplanada, per anar a l'ermita cal agafar un corriol a la nostra dreta derrera d'una gran soca. Sinó, seguim recte per un camí que ens porta a una pista encimentada, anem cap a la dreta direcció Puig Vicenç.
Arribem a un trencall deixem a la dreta el Centre Caní, seguim fins un nou encreuament de vàries pistes, seguim recte. Nou encreuament, agafem un camí que marxa cap a l'esquerra i està barrat amb pedres.
Seguim el camí, passem per un gran pou de glas, arribem a un trencall i anem cap a la dreta, el camí s'enfila decididament, trobem un altre pista anem cap a l'esquerra, arribem a un nou encreuament amb pal indicador, anem cap a l'esquerra direcció Puig Vicenç.
Seguim la pista principal, va resseguint la carena i deixem els altres trencalls.

Retorn:
Tornem cap a Vallirana per la pista que surt des de dalt del Puig, està indicada, anem baixant, passem pel costat d'un gran dipòsit, a uns 100 metres aprox trobem trencall de camins i agafem el de l'esquerra, aquest corriol va marxant cap a la nostra dreta, té algunes marques de PR i va passant pel llom fins que fent "S" ens porta a baix del torrent, anem seguint el camí que planeja, s'aparta del fons del torrent, a l'arribar a l'alçada del centre caní agafem pista de l'esquerra, seguidament dreta, passem per un gran pla, seguim la pista, arriba a un revolt cap a la dreta i nosaltres busquem corriol/drecera per baixar a la pista encimentada que hem passat a l'anada. El tram que ens falta per arribar a l'aparcament el fem pel mateix camí de l'anada.

Hem trobat que des de prop del Puig fins a l'entrada de Vallirana el bosc ja s'està començant a refer-se de l'incendi



Trac d'aquest itinerari. Puig Vicenç