diumenge, 27 de gener del 2013

Serra del Troncó (Serra de l'Obac) 27-1-13

Sortim de Terrassa pel camí de Can Bogunyà fins al llac Petit.
Reculem per anar cap als plans de Ca n’Amat, abans d’arribar pugem per diferent camins i corriols per anar cap a la font del Troncó.
Des d'aquí anem cap a la font del senyor Ramón i cap el camí de la carena de ca n’Amat, baixem fins la font de la Misèria i tornem a l'inici del recorregut.

Aquest recorregut és aprox. 13 km. i 500 m. de desnivell acumulat

Ens han guiat les companyes de marxa nòrdica de Terrassa
Track d'aquest itinerari. Serra_Tronco

dimecres, 16 de gener del 2013

Les Fogueroses

Aproximació en cotxe:
Aparquem el cotxe just abans d'arribar al coll d'Estenalles per la carretera BV-1221 venint des de Matadepera.

Itinerari a peu:
Sortim del costat del punt d'informació del Parc per un camí encimentat que ens porta a coll d'Eres.
Seguim l'indicador Font del Llor, cova Simanya, anem baixant pel corriol fins a trobar un altre indicador de la Font i la cova, el deixem i seguim baixant amb tendència a la dreta fins a trobar a la nostra dreta un corriol  amb una gran marca groga.
Aquest corriol està marcat amb groc i pedrons, passem pel peu de les agulles de les Fogueroses, per la font de les Fogueroses, a l'arribar al peu de l'encavalcada trobem un corriol senyalitzat amb un pedró, pugem per veure millor les roques i tornem enrera fins a trobar el corriol que anàvem, el seguim fins a trobar un altre trencall també a la nostra dreta, aquest corriol amb marques groques i pedrons ens porta per una canal fins dalt la carena.
Trobem un camí més ample i seguint-lo sempre a la dreta arribem a Coll d'Eres, tornem cap al coll d'Estenalles on hem aparcat el cotxe.